Bröllopsblommor

Vårt stora mål som er bröllopsflorist är att ni ska få det precis så personligt och blomstrande vackert som ni önskar.

Dekorera ditt Bröllop med BlOmster

Blommor är ett sätt att uttrycka sina känslor och personlighet i allt från brudbukett till bordsdekoration. Vi utgår ifrån Växjö men att anlitas till bröllop utanför Växjö och inom Kronobergs län. Tillsammans med er tar vi fram grunderna till de bröllopsblommor och dekorationer som ska utsmycka er bröllopsdag och skapa en fin helhet till resten av bröllopet så som brudbukett, corsage, bordsdekorationer, blomsterdekorationer på vigselplatsen, tärnbuketter, näbbuketter, hårblommor, kastblommor, dekorering av festlokal.

Brudbuketten

Att välja rätt brudbukett är inte helt enkelt, den ska vara praktiskt för dig att bära under vigseln, den ska återspegla dig som person. Men bara lugn Signes Trädgård hjälper dig att finna rätt bukett! 

Vigsel & Bröllop

Vi på Signes Trädgård har en lång och god erfarenhet av både stora och små bröllop och hjälper dig med att ta fram just det som passar er vigsel bäst och helt efter era önskemål!

På Signes Trädgård erbjuder vi personlig brudkonsultation inför bröllopet, där vi tillsammans med er tar fram ett bröllopsarrangemang som får den stora dagen att verkligen blomstra.

Signes Trädgård