Buketter Växjö

Välkommen till en butik fylld med fräscha snittblommor, vackra krukväxter och läckra inredningsdetaljer av högsta kvalitet och efter de senaste trenderna.

Buketter Växjö

På Signes Trädgård i Växjö hittar du alltid ett stort utbud av växter, från inneväxter till buskar, träd och häckar för trädgården. Självklart har vi även de växttillbehör som du behöver för att lyckas. Utöver själva växterna erbjuder vi allt det andra viktiga som hjälper dig på traven i livet med växter, blommor och din trädgård. Vi har Mängder av krukor i olika stilar, jord och gödsel, trädgårdsredska och så vidare. 

Just nu satsar vi stort på färska buketter av snittblommor, alla framstllda av vår duktiga florist Ariel. Vårt aktuella utbud av snittblommor är alltid väl värt ett besök – se vilka blommor som är i säsong just nu!

Hitta till butiken Vi finns på Renvägen 14 på Norremark i Växjö och du når oss enkelt med bil, cykel, lokalbuss som har hållplats precis utanför butiken.

Känn dig alltid välkommen till oss, tillsammans gör vi livet med blommor lite enklare!

Buketter Växjö

VälkommeN in i Butiken för att skÅda alla Härliga buketter som Finns till Både försäljning Som till inspiration för Att skapa dIna egna Underverk!

Behöver du tips och råd för att planera din trädgård?

Vi hjälper dig att skapa din egen oas efter din stil och trädgårdens förutsättningar.

Signes Trädgård